1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Halo Reach abgx SSv2, czy mozna grać od 14 wrzesnia w dniu premiery?

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez darmon, Wrzesień 7, 2010.

  1. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam taki obraz w Halo Reach i przeskanowalem abgx, wyszło mi tak idealnie 100%.

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Sprawdź jeszcze CRC , ale obraz na 99% dobry , jak CRC też 100% będzie to spokojnie można grać od PREMIERY na necie.
    PS.Jak się nazywa ten rip twój z ciekawości pytam , bo sam nie długo będę też miał tylko nie wiem która wersja ma już SSv2.
     
  4. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ja ci moge podeslac plik ssv2, ale tym sposobem wgralem tylko only ssv2 jeden plik do abgx, tak wyszło dobrze, mysle ze jest orginalny crc 100%.Bo nigdzie nie maja takiej wersji obrazu ani pliku crc w bazie agbx.
     
  5. Phoenix505

    Phoenix505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Na to wygląda że można, ale tak czy siak dostaniecie bana.
     
  6. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Phoenix505 - jeszcze wogóle nie grałem na xboxlive,zamierzam spróbować po premierze, skoro jest dobry ssv2 i crc i mysle ze ten obraz jest dobry na bank, mam nadzieję że jest OK.
     
  7. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Podeślij , ale jaka to wersja od kogo jest release ?
    PS.Żeby sprawdzić CRC nie potrzeba , żeby obraz był w bazie ABGX , ja przez cały czas mojego wypalania miałem tylko jedną grę która miała błąd CRC , na forum jest poradnik co do ustawienia ABGX jak ustawisz według niego to powinno sprawdzać CRC , poszukaj w opcjach.
    Aż dziękuję ci kliknąłem mistrzu , za tą błyskotliwą myśl... rozwalasz swoim geniuszem , na razie ban i tak nie poleci i można grać aż do fali czyli ja to nazywam bezpiecznie , na tę chwilę jak to piszę można bez problemu na luzie grać na takich kopiach na necie.Po za tym nie offtopuj.... jak nie masz co powiedzieć.
     
  8. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    a czy ja mógłbym zagrać przez neta ?
    [​IMG]
    ssv1.. ? nie wiem czym się różnią... czytałem gdzieś, że bezpieczniej jest używać do grania przez neta ssv2 zgadza sie ?
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Oczywiście że nie możesz gra nie zweryfikowana ss1=wyrycie ban. Poczekamy na falę:D już widzę zdziwienie graczy-Przecież mam LT dlaczego mam bana. Dlatego że nie sprawdzacie i nie macie ss2. Co innego że microsoft może znów wykryć FW:D
     
  11. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Dlatego pytałem o te ssv2... wcale bym sie nie zdziwił :D...
     
Wczytywanie...

Poleć forum