1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

halo reach - AP25 replay sector is blank!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez koleS, Marzec 3, 2011.

  1. koleS

    koleS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    odpalilem abgx'a dla halo reach i wyskoczylo cos takiego :
    ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
    niby pisze, ze juz to naprawiono, ale chce sie jeszcze upewnic czy wszystko OK, bo mam iksa podpietego do neta
    o co chodzi z tym ap25 sector, bo halo reach chyba nie ma tego AP25, maja je tylko nfs, fable 3 i AS 3

    czy moge spokojnie wypalac ta plytke i grac po sieci?

    pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Po aktualizacji Halo rowniez posiada AP25. Musisz go dograc
     
  4. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
  5. koleS

    koleS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No ok mialem juz tego ppf-matica wcześniej i tą paczkę patchów z tamtego topicu, ale tam są tylko patche do NFS, AS 3 i Fable 3. Skąd wziąć patcha do halo reach?
     
  6. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    abgx 1.0.5 i wszystko jasne (tylko dobrze go skonfiguruj)
     
  7. koleS

    koleS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak sprawdzic wersje abgx'a ? Bo sciagalem jakies 2 weexy temu z oficjalnej stronki abgx'a wiec powinnien byc ok, ale wole sprawdzic i gdzie sie ta opcje ustawia?
     
  8. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. Ovcaaar

    Ovcaaar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    LEGNICA
    DeVil666 podałeś instrukcję do abgx 1.0.4 a jak sprawa wygląda z abgx 1.0.5???
     
  10. koleS

    koleS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podziękował, a jeszcze jedno pytanie, czasem mi abgx wypisuje, ze cos tam jest do wykrycia w przypadku wersji starszych niz 1.4 ( chyba cos z SS ) i jak chce to naprawic dla tychc < 1.4 iXtreme'ów to jakąś tam opcje jeszcze zaznaczyc, ale jeśli mam LT+ to rozumiem, że mnie to już nei dotyczy, bo to najnowszy flash tak? Czyli nie musze tamtego ogarniac?
     
  11. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mam tak samo ustawionego abgxa 1.0.5 i jeszcze zadnej plyty nie zwalilem, wszystkie dzialaja
    @up jeśli masz flasha LT+ to nie musisz tego zaznaczac, ciebie to nie dotyczy
     
  12. koleS

    koleS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konkretnie chodzi o SS v1 angle 359 for iXtreme < 1.4 - rozumie, że LT+ jest nowsze niż iXtreme 1.4 tak?
     
  13. koleS

    koleS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no mi chodzi o to, żeby gry nie tylko dzialaly, ale zeby mnie nie wykryli na xbox live..
     
  14. koleS

    koleS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dzięki Devil. Już odpaliłem z wszystkimi tymi checkboxami zaznaczonymi abgx'a i halo reach bez uzywania ppf-matica jest spachowane tym ap25, wszystko na zielone, wiec bedzie OK.
     
Wczytywanie...

Poleć forum