1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Halo Reach błąd odczytu

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez samer19, Sierpień 8, 2011.

  1. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam starsza przeróbkę. Ale widziałem, że Halo reach nie ma Wave 11 więc powinno mi pójść. Po przeleceniu ABGX'em oraz zmianie wave na 3 przy użyciu "360 Waves Patcher" (Jak to robiłem do tej pory) i wypaleniu na płytkę stało się coś dziwnego. Grę widzi, jest obrazek nawet zainstalowałem ją na dysku. Niestety gdy kliknąłem "Uruchom" pojawiło się czarne tło i po chwili komunikat "Błąd odczytu płyty" czy coś w tym stylu. Żeby uzyskać pomoc skontaktować się z XBL.

    Co jest nie tak? Pierwszy raz mam taki problem. Dodam, że u kolegi co ma LT + Działa z tej płyty.

    Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    masz napewno najnowszy dashboard,a na nim ta gra potrzebuje wtedy specjalnego zabezpieczenia.
    po dograniu najnowszego patcha do obrazu dopiero się uruchomi.

    //edit.
    zreszta nowy czy stary dash bez różnicy potrzeny jest patch ap 2.5
     
  4. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czyli ta gra ma AP25?? To bez LT+ Nie ma szans żeby ruszyło?
     
  5. onimusha25

    onimusha25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeśli masz najnowszego dasha 13599 (ostatnia aktualizacja )to po:
    - Po pierwsze musisz mieć przerobioną konsole najnowszym FW LT+ 1.91
    - Po drugie musisz tą grę przepuścić przez ABGX360 który dogra Ci najnowsze Patche AP25
     
  6. samer19

    samer19 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam najnowszego dasha bo Mortal kom,bat wymagał.
    A czy gier z AP25 nie nagrywa się jakos inaczej? Kumpel ma LT+ i dałem mu tą płyte to mu działa a nie była jakos specjalnie nagrana. Przeleciałem abgx'em i zmieniłem wave na 3 i tyle. Działa mu dzięki LT+....

    W takim razie wszystko jasne. Dzięki wam za pomoc.

    PS. Nigdzie nie pisało że to AP 2.5 jest gdzieś lista gier z tym zabezpieczeniem?
     
  7. onimusha25

    onimusha25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Proszę bardzo oto link:
    https://spreadsheets.google.com/pub?key=0AmtrXBZ5bMbGdEZYN1JScjFnMGNncF9JSWs3VmhBNXc

    Mam nadziej że pomogłem. POZDROWIENIA dla wszystkich
     
Wczytywanie...

Poleć forum