1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Halo reach i brak mozliwości grania online

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez loudlips, Grudzień 11, 2010.

  1. loudlips

    loudlips Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    nie mam pojecia co jest z ta gra. mam probne polski live nawet na probe zrobilem 2 konto i niemam pojecia dlaczego niemoge wybrac sieci XBOX LIVE PARTY w opcjach network settings !! tylko te 3 pierwsze mam dostepne. pomozcie bo juz mnie szlak tu trafia ! polski live 2 konta probne 1 miesiac live posiadam. piona!
    1
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    A czy czasem w Halo Reach nie było tak , że ludzie z Xbox Slim 4 GB nie mogli odpalić multi? Pewnie i inne Xboxy bez dysku też nie mogą. Jakiś bug.
     
  4. loudlips

    loudlips Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    akcja z dyskiem podobno tyczy sie tylko w trybie co-op. multi moge cisnac. tzn... no nie moge ..........
     
  5. elkoza

    elkoza Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Też to mam u siebie. Nie wiem co jest przyczyną tego.
     
  6. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Może spróbuj jeszcze zmienić język w konsoli na english i teraz włącz od nowa grę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum