1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Halo Reach LIVE

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez JohnCena2011, Styczeń 11, 2012.

  1. JohnCena2011

    JohnCena2011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    Siemka...
    Jak mam zagrać w Halo Reach przez LIVE?
    Do tego trzeba mieć kogoś w liście znajomych czy można normalnie grac ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Boje Sie Ludzi

    Boje Sie Ludzi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    na wsi
    Normalnie :D konto GOLD, Xbox połączony z live

    matchmaking bodajże sie klika i tam wybierasz tryb ( grałem tam gdzie najwiecej chłopa siedzi ) i start, potem czekasz i nie możesz sie doczekać aż lobby sie zapełni. Jak już sie to stanie to powinno być ok.
    Dużo ciężej mi było znaleźć mecz niż na ODST. Ale i tak polecam.
     
  4. JohnCena2011

    JohnCena2011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    Mam konto gold.
    Włączam gre klikam Y i jest to mathmaking ale jak klikam jakąs opcje to mi przechodzi to tego gdzie można jakies kupic do tej gry dodatki .
     
  5. Boje Sie Ludzi

    Boje Sie Ludzi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    na wsi
    to jak wyskoczy okienko z tym DLC to anuluj to , mapke zmien na jakaś standardowa, bo ustawili moze na jakies dlc. Ja wybrałem na początku Team slayer czyli drugi tryb gry. Sytuacja identyczna jak w Ufc 2010 gdy włącza sie live to chcą żeby cos kupić. pozmieniaj tryby gry, jak sie nie uda to sam uruchomie konsole i napisze jak ja mam.
     
  6. JohnCena2011

    JohnCena2011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Dolny Śląsk
  7. Boje Sie Ludzi

    Boje Sie Ludzi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    na wsi
    wlaczam grę Main Menu- Match Making - ( wyskakuje okienko żeby pobrać nowe mapki, nie chce ich kupować więc klikam No Thanks ) w Select Network mam to 3 zaznaczone live friends (bo nie jestem w party)
    Playlist - Competitive i tutaj masz tryby, ja gram tam gdzie najwiecej graczy bo szybciej lobby sie zapełnia, w tym wypadku Team Slayer ma najwiecej
    Search Restrictions - None czyli nie jestem wybredny, obojętne mi to
    Psych profil wszystko default, bo j.w mi to obojętne
    potem start Match Making i czekasz aż zapełni sie lobby. Czekałem 1,5 min dosłownie przed chwilka.
     
Wczytywanie...

Poleć forum