1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Halo: reach lt 1.9 dash 13146

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez lepsi, Wrzesień 2, 2011.

  1. lepsi

    lepsi Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam jak zagrac w gre halo :reach na dashu 13146 i lt 1.9 jak recznie ja spatchowac pod ten dash i przerobke bo gra posiada ap 25.

    Nie mam mozliwosci aktualizacji przrobki na lt 1.91 :/

    Pomóżcie!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Przepuść obraz płyty przez abgx.
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nic mu to nie da. Zaktualizuj do lt 1.91 - na pewno masz taką możliwość. Jak nie w najbliższym serwisie, którego może u Ciebie nie być, to zawsze można wysłać pocztą do jakiegoś, znalezionego na allegro.
     
  5. lepsi

    lepsi Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wiem ze fajnie jest stracic 50 dych "fajne uczucie" ale wiem ze jest mozliwosc spatchowania recznie gry w jakims programie prosze tylko o poradnik i pare informacji
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Spróbuj autopatcherem, chyba wgrywa te starsze schematy ap, pod dashboard 13146.
     
  7. lepsi

    lepsi Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a mogłbyś mi jakis poradnik podsunac bo swego czasu widzialem na forum coz (ppf omatic) czy jakos tak i nie moge znalezc chyba zle korzystam z wyszukiwarki


    Nie wazna jest wersja przerobki tylko wersja dashboardu?
     
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    ppf o matic jest do zmiany wave. Jedno i drugie jest ważne. Do tego nie potrzeba poradnika, program jest po włosku, ale cały proces patchowania sprowadza się do dwóch kliknięć muszką.
     
  9. lepsi

    lepsi Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    aha czyli jakie programy mi beda potrzebne?
     
  10. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Napisałem wcześniej. AP25 Auto Patcher. Osobiście nie używałem, ale powinno działać.
     
  11. saveedit

    saveedit Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    program jest po wlosku nic z tego nie rozumiem ale czy napewno czysty obraz z gry AC:B przepuszczony przez ten program bedzie dzialal na dashu 13146 i lt 1.9
    !!!!!!!NIE TRZEBA ŻADNYCH ŁATEK WGRYWAĆ I PRZEPUSZCZAC JESzCZE PREZ ABGX 360??????!!!!! odrazu wypalac w img burn??

    tam cos pisze o 13146 i LT+ nic z tego nie rozumiem
     
  12. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Obawiam się, że nawet gdyby program był po polsku, to też nic byś nie zrozumiał. W każdym razie spróbuj spatchować i od razu wypal na płytę. Najwyżej będziesz 3-4 zł w plecy.
     
  13. DonPiwny

    DonPiwny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica
    To jest k**wa po prostu NIE DO WIARY !!!

    Masz przerobioną konsole, na grę wydajesz ok 4zł za verbatimka albo taniej jak w cake'u, żal ci 50zł na aktualizacje FLASHA (sic!).
    W życiu nie widziałem takiego skąpca. Trochę indywidualizmu, spróbuj sam zaktualizować flash jak tak ci żal pieniędzy !!!

    Pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia

    @DOWN

    No tak, wiedziałem że sie przyczepisz "widziałem", ale tak się po prostu mówi, tak się przyjęło !!!
    Nie pisze się "W życiu nie czytałem o większym skąpcu !" czy "W życiu nie czytałem post większego skąpca",
    to po prostu brzmi źle, prawie bezosobowo. I zważaj na słowa internetowy spinaczu ;)
     
  14. saveedit

    saveedit Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie wiem nie znam Ciebie-pozdro dla kumatych
     
  15. saveedit

    saveedit Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    flash 2.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum