1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Halo Reach Multi Player

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Huee, Maj 3, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Huee

    Huee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie odnośnie MP w Halo Reach . Czy da radę wejść na jakiś "publiczny" serwer czy raczej tak to nie da rady i trzeba tworzyć grupy lub mieć kogoś z własnej listy friends?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Nie ma dedykow. Wybierasz typ meczu i zbiera drużynę, wybiera hosta i tyle

    Wysłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk
     
  4. Huee

    Huee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dzięki za odp jakieś 10minut temu grałem 1 mecz nawet ciekawie sterowanie dosyć ciężkie jak na razie ;p.
     
  5. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Ciezko ogarnąć na początek ale gra sie fajnie

    Wysłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk
     
  6. Huee

    Huee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No narazie trafiam chyba na większych newbie niż ja i troche lepszych chociaż mają odznaczenia dosyć wysokie . Gdzie wykorzystać te credity ?Bo na samym początku można było ,a teraz gdzie jest ta opcja gdzie można było zakupić armor itp ?
     
  7. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Masz tam menu armory chyba i tam mozna kupować.

    Wysłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum