1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Halo Reach Multiplayer- Problem.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Daker, Listopad 17, 2010.

  1. Daker

    Daker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    A wiec mam taki problem iż nie mogę grać w Multiplayera w Halo Reach,mam takie błędy:

    ImageShack: Host and Share your Photos and Videos - imgp3770.jpg <--- Opcja Xbox live party jest nie dostępna.


    ImageShack: Host and Share your Photos and Videos - imgp3772.jpg <---- Upstream i Packet loss są undetected.


    Xbox Live zakupiłem kilka dni temu w Konsoli. Konto zostało przeniesione na xbl polski. Serwerów w ogóle mi nie wyszukuje.Podam iż w Cod Mw2 mogę grać przez xbl a w Halo Reach nie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Daker

    Daker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmm. Nikt nie spotkał się z takim problemem i nie może mi pomóc ??
     
  4. Paul Falcon

    Paul Falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kętrzyn
    Ja gram bez problemu. Próbowałeś może zacząć grę z zaproszenia ?
     
  5. Daker

    Daker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tzn ? A może po prostu nie umiem odpalić multiplayer'a ?:p
     
  6. Paul Falcon

    Paul Falcon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kętrzyn
    Wybierasz Matchmaking wybierasz rodzaj gry i czekasz na ludzi i grasz:) Podaj swój GamerTag albo od razu mnie dodaj ( Paul Falcon) to cie zaproszę do gry może to pomoże.
     
  7. KULA

    KULA V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    521
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Packet loss to jeżeli się nie mylę chodzi o ping więc jeżeli masz słabego neta to przed grą wyłącz wszystko co obciąża neta jeżeli X360 łączy się przez Wi-Fi to antenę połóż bliżej routera, Upstream na pewno też jakiś problem z netem
     
  8. Fuzion5093

    Fuzion5093 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam taki problem że mi żadne rozgrywki nie wyskakują, pisze tylko po angielsku coś o rekomendowanych mapach i nie mam żadny serverów. Wie ktos o co chodzi?
     
Wczytywanie...

Poleć forum