1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

halo reach problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez astronic, Sierpień 12, 2011.

  1. astronic

    astronic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, mam wielki problem z halo reach. Otóż sciągnołem/ przeskanowałem agbx/nagrałem
    jednak o uruchomieniu mam czarny ekran i konsola się zacina pomaga tylko ręczne wyłączenie. mam lt+ wiem ze ta gra ma ap 25 jednak agbx jak patrzałem to dograł potrzebne pliki. Więc nie wiem co się stało nagrywałem na verbatimie.


    Ps : nie wiem czy umieszczam w dobrym dziale więc w razie czego proszę o przeniesienie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    najpewniej dlatego, że nie chciało Ci się przeszukać forum. Wtedy dowiedziałbyś się, że Halo: Reach ma zabezpieczenie A.P. 25 i że bez modyfikacji obrazu nie nagrasz poprawnie płyty. jak to zrobić ?
    POSZUKAJ !!!
     
  4. astronic

    astronic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    przecież napisałem ze agbx dograł pliki ...
     
  5. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @astronic:
    Ale nie napisałeś, jaką masz wersję Dashboarda.
     
  6. astronic

    astronic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam tą wersję która jest potrzebna do Duke Nuke bo się zaktualizowało z płyty. Jest pełna obsługa kinect

    edit: mam dash : 2.0.12625.0
     
  7. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @astronic:
    No i widzisz...
    abgx360 aktualnie wgrywa łaty AP25 dla Dashboarda w wersji 2.0.13146.0/2.0.13599.0. Musisz albo manualnie wgrać starsze łatki albo zrobić aktualizację Dashboarda i CFW.
     
  8. astronic

    astronic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    heh czyli utwardźcie mnie proszę :
    mam zamiar na końcu wakacji przerobić do najnowszej przeróbki (czekam na 2.0 ale jak bedzie 1.9/1.91 to też git) i pan mi ma od razu dograć dasha najnowszego i już będzie mi wszystko działało ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum