1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Halo Reach- pytanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Ceronn113, Maj 3, 2011.

  1. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    Elo.

    Czy gra Halo Reach posiada te zabezpieczenie ap 2.5? Jezeli tak to prosze o poradnik jak zrobic zeby gra wchodzila.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    jeśli masz najnowszego dashboarda to halo będzie mieć ap, a jeśli chodzi o patchowanie to wystarczy przeprowadzić obraz przez abgx 1.0.5
     
  4. rafal123_1985

    rafal123_1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak ta gra posiada ap.2.5 sciągnij abgx sobie ustaw według jakiegoś tutoriala i niech ci sprawdzi jak nie będzie ap.2.5 to ci sam naprawi jak dobrze ustawisz
     
Wczytywanie...

Poleć forum