1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Halo Reach

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fufu7k, Wrzesień 22, 2010.

  1. fufu7k

    fufu7k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam niedawno przyszła do mnie gierka Halo Reach i od dobrych 20minut nie mogę znaleźć żadnego meczu online mam tylko opcje żeby samemu stworzyć albo rozpącząć kampanie wtf?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krysin

    krysin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    nowa gra = musisz poczekać. :)
     
  4. fufu7k

    fufu7k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok, rozumiem ale czy mógłbyś troszke rozwinąć swoją wypowiedź tzn. muszę najpierw przejść kampanie czy ocb?
     
  5. yop6

    yop6 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jakiego masz xboxa ?? Slim 4 GB ?? Jezeli tak to nie pograsz sobie - Narazie niemozna...
     
  6. fufu7k

    fufu7k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie mam fata z dyskiem..
     
  7. lolpen

    lolpen Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nadarzyn/Warszawa
    Kumpel tak miał w CoD4, nie dało rady znaleźć żadnych graczy. To była wina jego internetu, miał iPlusa, jeszcze z wykorzystanymi GB, więc internet bardzo wolno chodził. Jaki ty masz internet? Aha i nowa gra zazwyczaj = duże zainteresowanie (szczególnie że to Halo) więc graczy nie powinno brakować
     
  8. fufu7k

    fufu7k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam neta 8mb z vectry (kablowka) powoli zaczyna mnie to denerwować udało mi się zagrać online w jakiś nie za ciekawy tryb infection gdzie po zabiciu zamieniałem się w "zombie" nie mogę znaleźć żadnej normalnego deathmatcha czy team deatchmatcha mogę tylko sam tworzyć serw..
     
  9. krysin

    krysin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    idz do jakiegoś kolegi co ma xboxa i u niego odpal gre przez sieć , jak u niego pójdzie , to ty masz coś nie tak lub nie ma serwerów deathmath jeszcze.
     
  10. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    zaczekaj 2 dni
     
Wczytywanie...

Poleć forum