1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Halo Ritch PROBLEM

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez ggghhh421, Wrzesień 15, 2010.

  1. ggghhh421

    ggghhh421 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Witam, ściągnąłem,zpatchowałem, nagrałem i... przy wczytywaniu misji mam

    "FAILED TO START
    The game failed to start for an unknown reason"



    Płyta VERBATIM a to skan obrazu płyty przez abgx360 troche mnie martwi ponieważ jest coś tam na czerwono :(


    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us



    Prosze o jak najszybszą pomoc...


    EDIT
    Dodam jeszcze że ze zgraniem gierki na dysk też jest problem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marcys193

    marcys193 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Po pierwsze nie Ritch tylko Reach:)

    Sprobuj sciagnac inny obraz gry.
     
  4. ggghhh421

    ggghhh421 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Jak inny obraz, koleś mi to tydzień ściągało... pozatym inni jak ściągali z tego trackera co ja to piszą że im działa.
     
  5. Mafia 2

    Mafia 2 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Miasto zła
    hehe umnie taki tydzien trwa 2 h jaki wkret
     
  6. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    może ściągnąłeś wersje jtag ?
    masz jeszcze obraz gry na dysku (czyli ten wypakowany) ? Jeżeli tak, to sprawdź abgx'em.

    Ściągnij tą wersje Halo.Reach.PROPER.PAL.RF.XBOX360-BMP, albo wersje od Ungodly i będzie śmigac :)
     
  7. ggghhh421

    ggghhh421 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Takie posty nic nie wznoszą do tematu, chcesz pospamować to nie w tym dziale,no i jak masz neta 16mb/s to się nie dziwie




    Tak obraz mam jego nazwa to "Ungodly-HR.2" po skanowaniu abgx mam to co pokazałem wcześniej tutaj daje linka do fotki jeszcze raz


    Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym!
     
  8. grampp

    grampp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2008
    Posty:
    406
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Może gdy ściągałeś miałeś dużo uruchomionych procesów na kompie i błędnie pobrało lecz w tak małej ilości ze nie wykryło tego, a dopiero abgx pokazał?
     
  9. pepe8.8

    pepe8.8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ten obraz jest przerobiony na wave 3 a powinien być wave 6
     
  10. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Ten obraz jest dobry sam mam i miałem taki problem jak ty pisało mi to samo wystarczyło jeszcze raz wypalić płytkę.Dodam, że za pierwszym razem nagrywałem na Verbatim z najmniejsza prędkością.Wystarczy na nowo grę wypalić z prędkością 2x 2.4 czy jakoś tak.
     
  11. ggghhh421

    ggghhh421 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Tak jest bo już wcześniej go przerabiałem
     
  12. tivec

    tivec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mam pewne pytanie.
    ściągnąłem halo reach ungodly, ale podczas sprawdzania gry abgx wyskakuje taki problem [​IMG]
    chciałbym się dowiedzieć, czy mogę z tą wersją grać offline, czy muszę ściągać nową.
    pozdrawiam
     
  13. tivec

    tivec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie lubię pisać posta pod postem, ale może ktoś mógłby odpisać, czy w ta wersje można grać?
     
  14. PLAYSTATION3fan

    PLAYSTATION3fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie sciagajcie zadnego ungodly, to jest zly rip!!! niestety zassalem ja od blackburna z serwera ftp przed przeczytaniem tego tematu i... ssam teraz wersje bmp.
     
  15. tivec

    tivec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    skąd zasysasz gre, playstation3fan? ja nigdzie nie mogę znaleźć. Mógłbyś podać adres strony na pm, albo tutaj napisać?
     
Wczytywanie...

Poleć forum