1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

halo

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez klubax431, Październik 5, 2010.

  1. klubax431

    klubax431 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy do halo reach chodzą kody 48 h bo do halo 3 nie chodziły.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    eeee ja myślałem że kody są do xbox live są do konta a nie gry.
     
  4. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Altres koledze chodzi o to czy mając kod 48h można grać na meczach rankingowych w halo reach
     
  5. klubax431

    klubax431 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak jak wyżej chodzi mi o to czy na kodach 48h można grac w halo reach


    bardzo prosze o szybką odpowiedz
     
  6. klubax431

    klubax431 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. maciek1027

    maciek1027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja na kodach 48h grałem w halo 3, może coś źle robisz... pamiętam, że i ja na początku nie wiedziałem jak wyszukać serwerów
     
  8. klubax431

    klubax431 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moje pytanie brzmi CZY NA KODACH 48H MOŻNA BEZ ŻADNYCH PROBLEMÓW GRAĆ W HALO REACH:mad:



    BARDZO PROSZE O JAK NAJSZYBSZĄ ODPOWIEDZ
     
  9. maciek1027

    maciek1027 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wydaj 2,50 i się dowiesz.Przecież to nie są jakieś duże pieniądze.
     
  10. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    TAk,mozna tak jak w kazda gre posiadajaca multi....
     
Wczytywanie...

Poleć forum