1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hama Speedshot

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez m1si0, Listopad 4, 2012.

  1. m1si0

    m1si0 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Starachowice, Poland
    Czy ktoś słyszał / miał to cudo w swoich dłoniach?? Cały czas mnie zastanawia - może jest coś w podobie, dzięki czemu można podłączyć klawiaturę i myszkę do X360 ?? Przyznam, że cena tego urządzenia jest dość spora jak na możliwości ;P

    Znalazłem jeszcze Max Shooter'a. Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat tego sprzętu?? Czy to daje radę i który z nich wybrać? Od zawsze grałem na PC, konsole mnie raziły. XBOX'a zakupiłem ze względu na kinect'a, ale jak zaczynam widzieć taaakie towary...


    Nie pisz post pod postem//Laki88
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. r4d1m

    r4d1m Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kupił ktoś tego Hama Speedshot bo zastanawiam się nad zakupem
    mógł by ktoś napisać jak się sprawuje
     
  4. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jest wiecej tego typu urzadzen np.XIM3
     
  5. r4d1m

    r4d1m Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ten XIM3 jest z ponad 2 razy droższy to już za dużo jak dla mnie
     
  6. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    no widizsz tez mialem zamiar to zakupic bo nie idzie mi w BF3 :/ ale jakos narazie odpuscilem mam inne wydatki ale jak postanowisz kupic to podziel sie opinia to mzoe tez kupie taki sprzeciorek.W Saturnie jakos jak wlasnie chcialem tez sobie kupic to tam w dziale z konsolami to labo przy xboxie tam gdzie pady sa i te akcesoria albo prz PS3 wlasnie taki konwerter byl za 200-250 zł z tego co pamietam chyba to byl ten Hama Speedshot.Zobacz filmiki jak to sie sprawuje opinie bo jak czytalme to pisza ze calkiem niezle nie ma zacinek itp.
     
  7. runEPIC

    runEPIC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    W niskiej cenie TYLKO Eagle Eye. I tak najlepszy jest XIM edge, no ale cóż... koszt nowego xboxa z dyskiem 250gb
     
  8. Maniekkiero1

    Maniekkiero1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kupiłem hama speedshot i mam problem z podłączeniem tego "ustrojstwa: do konsoli - - sprzęt ma 3 wejścia a ja mam pady pezprzewodowe - czy da się to uruchomić - pomocy
     
  9. cinekcinek

    cinekcinek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i jak kolego, uruchomiles go? jezeli tak, to jak bo ja teraz mam ten sam problem.
     
  10. Maniekkiero1

    Maniekkiero1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podłączasz pada przewodowego i wszystko śmiga
     
  11. zotmati

    zotmati Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema, ja kupiłem eagle eye i tez mam problem z podłączeniem , czy speedshoota Twojego można podłączyc za pomocą pada bezprzewodowego z wyjętą baterią i podpiętym kablem do ładownia akumulatorka?
     
  12. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Musi być pad na kablu

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum