1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hard Drive 120GB - nówka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez isser98, Kwiecień 1, 2011.

  1. isser98

    isser98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skarżysko-Kamienna
    witam, opłaca się kupować nówkę dysku 120gb? o tak wygląda w org. opakowaniu m$ [​IMG]

    Jak byłem w Anglii u chrzestnej widziałem w pewnym sklepie z konsolami właśnie w opakowaniu orginalnym, opłaca się czekać miesiąc na przesyłkę z anglii ?

    Pozdrawiam ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Czy się opłaca to zależy od ceny a takiej nie podałeś :p .
     
  4. isser98

    isser98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skarżysko-Kamienna
    67 funtów (na polskie-240 coś zł)
     
  5. Kraczo

    Kraczo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. isser98

    isser98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skarżysko-Kamienna
    Ale podobno(czytałem,słyszałem) do wersji Arcade można największy dysk podłączyć - 120GB. 250GB się nie da,chyba ;(
     
  7. adwert

    adwert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ktoś cię w konia robi. pójdzie 250 na arcade
     
  8. Kraczo

    Kraczo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. isser98

    isser98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skarżysko-Kamienna
    moge Ci uwierzyć - może ktoś kto ma taki "zestaw" odpowiedź :) gdyż musze mieć dysk-męczę się z doczytywaniem się tekstur ! :(

    EDIT*
    Jeśli podłącze dysk 250gb do xboxa to normalnie będzie działał?- instalacja na gier na hdd idt :) ?
     
  10. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Nie pograsz z dysku i tak próbujesz potrzebujesz płyt .

    Sent from my X10i using Tapatalk
     
  11. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak, nie będzie zadnych problemow jednak nadal bedziesz potrzebował płyt.Wiadomo jak chce sie pograc z dysku - jTAG
     
  12. hubert1249

    hubert1249 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z Zachodniopomorskiego ;)
    Ja tak patrze na te 250gb i cos mi sie takie troche podejrzane wydaja, nie wiem czemu
     
  13. isser98

    isser98 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skarżysko-Kamienna
    Ale co podejrzane ? W orgilnalnym opakowaniu M$-plomby ma itd :)
     
  14. hubert1249

    hubert1249 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z Zachodniopomorskiego ;)
    te aukcje takie dziwne, no własnie tam na allegro nie widziałem w oryginalnym opakowaniu jak sa, moze nie zauwazyłem ;)
     
  15. rav3k

    rav3k Banned

    Dołączył:
    Marzec 9, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    250 gb ruszy na arcade, bez problemu - nie wiem kto Ci takie bzdury powiedział...
     
Wczytywanie...

Poleć forum