1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

harry Potter czesc 1 nie działa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez spec0, Grudzień 30, 2010.

  1. spec0

    spec0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam "Harry Potter i Insygnia Śmierci – część 1 / Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 (2010) PL.PAL.XBOX360-Noise4UP" pisze że działa na lt+. ale jak go uruchomię i wybiorę nowa gra zaczyna się wczytywać i po 10 min się poddałem i pisze do was prosząc o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. spec0

    spec0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok znalazłem


    Ściągnąłeś polski release REViVE / Noise4UP, tak?
    Twój problem wynika ze złego obrazu. Oba release mają właśnie taką wadę, że nie da się ich uruchomić (menu działa)

    Nie da się nic zrobić. Nie zagrasz w tą grę (w ten release)
     
  4. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    probowales zgrac gre na dysk konsoli??
     
  5. spec0

    spec0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No w sumie ja nie próbowłem
    spróbuje to napisze czy działa
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie zadziala ta gra.
    Polskie wersje dzialaja tylko do momentu menu. Kiedy wezmiesz nowa gre to wlasnie bedzie sie wczytywac bez konca.
    Jedynem rozwiazaniem, jest sciagniecie angielskiej wersji gry.
     
  7. spec0

    spec0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Nie ma polskiego działającego release tej gry. Release REViVE i Noise4UP to jest to samo.
    Piszą , że jak masz podpiętego kinecta to działa , ale jak nie masz to ładuje i ładuje ........
     
Wczytywanie...

Poleć forum