1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hasbro Family Game Night - Gra z HDD ???

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez darkbart32, Grudzień 5, 2009.

  1. darkbart32

    darkbart32 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chciałem synowi wrzucić na HDD konsolki grę Hasbro Family Game Night, niestety po włożeniu płyty do napędu pojawia się tylko napis "Zagraj w grę", czy ta gra posiada opcję zrzucenia na dysk czy z moją płytką coś nie tak ??? Z góry dziękuję za odpowiedź ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Musisz wejść (przy włożonej płytce) w: Biblioteka gier -> znaleść grę -> wcisnąć A lub Y (nie pamiętam dokładnie) na padzie -> zainstaluj na dysku twardym. Jeśli grę zainstalujesz na HDD to płyta i tak MUSI być w napędzie.
     
  4. darkbart32

    darkbart32 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Problem właśnie w tym że nawet jeśli robię tak jak piszesz to tam znajdują się tylko dwie opcje - zagraj w grę lub wstecz. Tak się zastanawiam czy przypadkiem ta gra w ogóle posiada możliwość instalacji na HDD, niestety w sieci nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat :(
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Hmmm nagraj nowy dashobard. Może jakimś cudem nie masz NXE
     
  6. darkbart32

    darkbart32 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    NXE mam od samego początku (Elite kupiony 2 mieś. temu), aktualizacja robiona nie cały miesiąc temu przez Live, coś mi się jednak wydaje że ta gra nie ma opcji instalacji na HDD, wszystkie inne instalują się bez problemu ;)
     
  7. aTeK

    aTeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice

    Z tego
    komentarza wynika, że gra nie ma opcji instalacji na HHD.
    Nawet EA Support próbowało coś pomóc kolesiowi (czyszczenie pamięci cache), ale niestety ;)
     
  8. darkbart32

    darkbart32 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli jednak dobrze mi się wydawało, tak czy inaczej dziękuję wszystkim za pomoc ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum