1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hasło na Xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Turpat, Listopad 6, 2009.

  1. Turpat

    Turpat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Czy da się jakoś ustawić hasło do Xboxa? tak, że jak go wączam to trzeba wpisac, żeby cokolwiek móc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Właśnie patrzałem, wychodzi na to że się nie da, tylko w ustawieniach filtru rodzinnego mozesz ustawic rózne blokady.
     
  4. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    nie tylko
    wchodzisz w ustawienia i dostęp do sieci live czy coś takiego
    tam wybierasz hasło i tyle ;]
     
  5. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Niema takiego czegoś, masz w ustawieniach filtru rodzinnego opcje z Live.
     
  6. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    Moja konsola Xbox -> profil -> zarządzanie kontem -> kod dostępu do usługi Xbox LIVE

    nie ma?...
     
  7. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    Nie będę zakładał nowego tematu, więc, jak to wyłączyć ? Ten kod dostępu do XBL.
     
  8. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    prawdopodobnie tak jak wlaczyc ;p
     
  9. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    Właśnie nie, jest opcja, że mogę zmienić, ale nie znalazłem opcji, żeby wyłączyć.
     
  10. dominik20212

    dominik20212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja miałem tak samo i zrobiłem sobie nowy profil bo nie mogłem już nic pozmieniać w ustawieniach
     
  11. w@wRzYn

    w@wRzYn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    Nie usuniesz już. Chyba że przez konto live w necie. Tak mi się wydaje
     
Wczytywanie...

Poleć forum