1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hasło off

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ii RuSsIiAn SpY, Kwiecień 21, 2011.

  1. ii RuSsIiAn SpY

    ii RuSsIiAn SpY Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć , jestem nowy na forum ale dużo gram w Xbox'a ale nie wiem jednej rzeczy. Jak wyłączyć hasło które ustawiłeś/aś gdy chcesz się zalogować do usługi Xbox LIVE dla własnego bezpieczeństwa/:confused: Mam z tym ogromny kłopot ponieważ chcę już wyłączyć to hasło bo nie mam już takiej potrzeby. Jak by ktoś mógł pomóc mi w wyłączeniu tego hasła był bym bardzo wdzięczny. Z góry DZIĘKUJĘ!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. smrodek11

    smrodek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    275
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dla własnego bezpieczeństwa? ..
    Jakby tak się dało, to ktoś by wpisał twój login czy tam mail i ma dostęp do twojego konta, nie da się wyłączyć hasła ze względu na BEZPIECZEŃSTWO
     
  4. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz miec passy :)
     
  5. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To tak jakbyś pocztę/konto na allegro bez passów zakładał.
     
  6. theds

    theds Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    wrocław
    Przed zakładką z ustawieniami jest taka od bezpieczeństwa (czy jakoś tak) tam spróbuj pogrzebać.
     
  7. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
    Musisz pogrzebać w zakładce "bezpieczeństwo" czy jakoś, u mnie się loguje auto.
     
Wczytywanie...

Poleć forum