1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HAWX na ixtreme 1.5

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez PeeROeSTeO, Marzec 8, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. PeeROeSTeO

    PeeROeSTeO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czę100chowa__WŁÓKNIARZ!!!
    Panowie mam pytanie. Wiecie może czy da się na flashu 1.4\1,5 grać w tom clancy's HAWX?? bo podobno jest potrzebny flash 1,6 bądź 1.51. Da się zrobić tak żeby śmigał na starszym flashu?????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    da się zrobić,trzeba przerobić obraz gry
     
  4. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    da się przerobić ale nie radzę bo ban na XBL gwarantowany !
     
  5. PeeROeSTeO

    PeeROeSTeO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czę100chowa__WŁÓKNIARZ!!!
    a w jaki sposób bo nie wiem? mogłbyś mi pomoc?


    PS. nie mam zamiaru korzystać z XBL :D:D nie mam routera :D:D:D .
     
  6. bomax2

    bomax2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Było szukaj to nie boli :D
     
  7. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    tu masz opis jak przerobić obraz : http://x360iso.org/iso/12152-modyfi...a-kompatybilna-z-ixtreme-1-5-i-starszymi.html
    opis jest przyklejony w dziale ISO !
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum