1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HDCP w xboksie? ;)

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez szamannn, Lipiec 1, 2011.

  1. szamannn

    szamannn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siemacie.
    Dzisiaj chciałem podłączyć monitor z portem dvi bez hdcp do xboksa. Kablem dvi-Hdmi.
    No i ta trudna sztuka się nie udała, brak sygnału.
    A wiec pytanie :) Xbox obsługuje hdcp?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    obsługuje HDCP.
     
  4. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Obsluguje ale nie wymaga go do gier, jedynie do dvd
     
  5. szamannn

    szamannn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Okej. Czyli idąc tym tokem myślenia, podczas włączenia xboxa jakiś sygnał na monitor powinien być wysyłany. A tu kiszka, nic.
    Uszkodzony kabel? Czy moze jakiś reset ustawień graficznych w xboxsie?
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Lub za wysoka rozdziałka:) ustawiona na kablu hdmi
     
  7. szamannn

    szamannn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Oświeć mnie mistrzu jak ją zmniejszyć :)
     
  8. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Zresetować ustawienia video konsoli tzn wlaczasz kosnole za pomoca pada i trzymasz jednocześnie Y i prawy spust
    Dzwiek masz wyprowadzony przez av ?
     
  9. szamannn

    szamannn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak, dźwiek przez av.
    Lece zaraz sprawdzić :)

    Edit: Nic to nie dało. I tak czekam na nowy monitor, z tym dam sobie spokój.
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Do zmniejszenia rozdzialki, zalatw.tv.np

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum