1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

hdd 120 gb hitachi orginalny

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez chryspi12, Grudzień 20, 2010.

  1. chryspi12

    chryspi12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    elo mam problem bo usunął mi się ten główny plik co musi być na dysku i chciałem go ściągnąć i wgrać ale go nigdzie nie ma są tylko te na wd scorpio blue a na hitachi nie ma czy ktoś mógł by wrzucić taki plik bo bardzo mi potrzebny dysk to 120 gb
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ale jak ci sie usuna? co sie dzieje z dyskiem?
     
  5. chryspi12

    chryspi12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    najpierw wolno xbox się włączał później pisało żeby go sformatować i tak zrobiłem ale nic nie dało i cały czas tak pisało następnego dnia xbox już w ogóle się nie włączał z dyskiem a bez dysku tak i zaniosłem go do naprawy i powiedzieli że się ten plik usunął ale oni go znaleźć nie mogli i chciałem to wgrać bo podobno to jest problem tego że nie działa a dysk po "naprawie" włącza się z konsola ale już w ogóle go nie widzi tam gdzie jest pamieć jest napisane ze nie znaleziono żadnej pamięci
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jak to.oryginalny hitachi to raczej.juz z xboxem dzialac nie bedzie. Za to mozesz go uzywac w pc. Ale poszukam jeszcze jutro pewnego tutka do reanimacji dysku

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  7. chryspi12

    chryspi12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to jak byś znalazł tego tutka to był bym bardzo wdzięczny albo jak się da w inny sposób naprawić go to tez prosił bym o info co i jak
     
Wczytywanie...

Poleć forum