1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HDD do Arcade

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Pieter029, Grudzień 21, 2008.

  1. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    Witam, zakupiłem niedawno Xbox 360 Arcade i chcę dokupić do niego dysk 120GB. Widziałem na allegro parę aukcji na których można nabyć taki dysk w cenie do 250 zł ale jest pewna rzecz której nie rozumiem. Pisze, że są dyski bez kieszeni. O co z tym chodzi ? ta kieszeń jest niezbędna do poprawnego działania HDD w xbox-ie ? Czy poprostu kupuje taki dysk i montuje go w xbox-ie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kieszeń jest jak najbardziej potrzebna. Na allegro większość aukcji to poprzerabiane dyski ze zmienionymi parametrami tak by działały na xboxie. Te dyski są dużo tańsze od oryginalnych od MS, jednak są bez kieszeni. O ile mi wiadomo MS nie sprzedaje samych kieszeni, można je jedynie nabyć z demontażu konsol (rzadko bo rzadko, ale zdarzają się takie aukcje). Poszukaj na allegro popsutych konsol, czasami sprzedawane są z dyskami, albo po prostu kup oryginała z kieszenią.
     
  5. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    Wielkie dzięki za szybką odpowiedź. Wesołych Świąt ;) ,pozdrawiam.
     
  6. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Można też kupić sam kabelek. Na alledrogo jest aukcja kabelka takiego za 25 zł, mają ich ze 100 sztuk. Ale to się chyba nie opłaca, lepiej polować na kieszeń.
     
  7. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
    podaj link do tej aukcji :>
     
  8. krystusw

    krystusw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2008
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    http://allegro.pl/item521567547_xbox_360_przewod_tasiemka_dysk_sata_gwar.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum