1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HDD do XBOX 360 Arcade

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez furman11, Sierpień 28, 2008.

  1. furman11

    furman11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wschowa
    Witam mam pytanie od miesiąca mam konsole. Moje pytanie to czy idzie podłączyć dysk twardy od komputera do konsoli?
    Bo oryginalne dyski Microsoftu są drogie w hu...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. matk

    matk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. furman11

    furman11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wschowa
    Odp: HDD do XBOX 360 Arcade

    A ktos próbował to robić??
     
  5. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: HDD do XBOX 360 Arcade

    jasne, działa.
     
  6. furman11

    furman11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2008
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wschowa
    Odp: HDD do XBOX 360 Arcade

    a jeśli nie mam obudowy od dysku to jak go podłącze?? I można obojętnie jakiej wielkości dysk dać??
     
  7. hardin

    hardin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: HDD do XBOX 360 Arcade

    dysk musi być jak od laptopa i musisz mieć obudowe bo nie będziesz miał tego styku do włożenia
     
  8. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: HDD do XBOX 360 Arcade

    na allegro widziałem samą wtyczkę do dysku, kosztuje 60 zł.
     
  9. hardin

    hardin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
Wczytywanie...

Poleć forum