1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HDD Hitachi problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Red Ag3, Kwiecień 19, 2010.

  1. Red Ag3

    Red Ag3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Posiadam dysk Hitachi 160GB Model: HTS541616J9SA00 i mam pytanie czy można sprawić by konsola z niego mogła normalnie korzystać?

    W konsoli mam "oryginalny" dysk 120GB Hitachi Model: HTS545012B9SA00.

    Czy ten dysk (160GB) mogę podłączyć tylko przez kieszeń USB.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A czy to dysk USB.
     
  4. Red Ag3

    Red Ag3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wyciągnięty z laptopa.
     
  5. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. Red Ag3

    Red Ag3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety nie. Kupiłem konsole z odpowiednią wersją Dasha ale jak zwykle najpierw podłączyłem ją do live. Więc o XBR mogę na razie zapomnieć.
     
  7. Red Ag3

    Red Ag3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2008
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    po pierwsze - nie bylo konsol z dyskami 160GB. Po drugie - to ze masz identyczny dysk nic nie da, bark na nim podpisu cyfrowego i konsola nie bedzie go widziec. I nie da sie go zmusic do pracy z xboxem, tylko dyski WD.
     
Wczytywanie...

Poleć forum