1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HDD Hitachi

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez gomatekgo, Listopad 4, 2009.

  1. gomatekgo

    gomatekgo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Kupiłem z allegro hdd oryginalny Hitachi 60GB do xboxa i problem jest taki, że człowiek, od którego go kupiłem sformatował go i usunął całą zawartość. Konsola go nie wykrywa, utworzyłem na nim partycję ale nic z tego. Podejrzewam, że problem jest większy bo nic z nim zrobić nie mogę hddhackr jest tylko pod WD więc czy coś można zaradzić aby ten hdd działa pod xboxa?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gangster6669

    gangster6669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mirsk
    Miałem to samo, nic z tym nie zrobisz no chyba że już coś wymyślono.
     
  4. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Wlozyc do x360 i sformatowac?

    kupiles jako uszkodzony lub jako dysk do x360?reklamuj
     
  5. gomatekgo

    gomatekgo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Właśnie dysk jest w porządku, został sformatowany prawdopodobnie przez PC, w pc wykrywa mi go w explorerze i mam utworzyłem obydwie partycje ale w x wcale go nie widzi. Mimo tego, że jak go odepnę to reset dasha następuje.
     
  6. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Hmmm...domyslam sie ze jest zmieniony format pliku na NTSC/FAT...wiec nic nie zdzialasz,jedynie reklamacja u kolesia(bo jednakz jego winy dysk nie dziala)
     
  7. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    E tam. Ja już 2 raz przywróciłem do życia 20GB Hitachi (sformatowany pod PC). Jedyne co ci potrzebne to hddss.bin z tego dysku, bo bez niego ani rusz, możesz ten dysk w komputerze trzymać tylko.
     
  8. gomatekgo

    gomatekgo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hmm a jak mogę przywrócić tego hdds.bin? Bo nie mam pojęcia ocb, partycje są w fatx jak je utworzyłem przez winhexa i czyta je explorer, jak przywróciłeś do życia te 20gb hitachi?
     
  9. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    no wlasnie,bo hddhackr tylko dla WD jest...
     
Wczytywanie...

Poleć forum