1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HDD Oryginał?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kura, Grudzień 21, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Kura

    Kura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świebodzice
    Witam

    Dziś przyszedł mi hdd ma plombe jednak widać na niej drobne wgniecenie... w związku z tym mam pytanie czy istnieje możliwość sprawdzenia czy posiadam oryginalny hdd bez rozkręcania? Z poziomu konsoli? Jeśli tak to jak tego dokonać?

    Z góry dziękuje

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Spróbuj popatrzeć przez te szparki i może zobaczysz napis jaki tam jest dysk w środku
     
  4. Kura

    Kura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świebodzice
    Nie ma szans :| zauważyłem tylko znaczki które są i na wd i na samsungu więc może podgrzeje delikatnie plombe i otworze dysk? Jak się ma sprawa z plombą na hdd?
     
  5. karo7384

    karo7384 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Chyba tak łatwo nie będzie z tą plombą, może zamieść zdjęcie z tym wgnieceniem.
     
  6. Kura

    Kura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świebodzice
    Nie bardzo bo nie mam dobrego aparatu. Wgniecie ma może 2mm ryska jak by przejechana wkrętakiem. W stłumie to dysk prędzej czy później i tak rozkręcę bo będę podłączał pod pc. W celu zrzucania patchy itp.

    [Edit:] Ok dzięki za pomoc udało mi się dobrze odkleić plombe jednak nie mam torxa 10 więc sprawdzę jutro. Jedyne co mogę zauważyć to z tyłu dysku na tym srebrnym kole pisze LOT H67426PA czyli z tego co widze tak jak mają samsungi :). Dobra temat można zamknąć dalej już sobie poradze ;)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum