1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HDD PC a X360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Jesters, Luty 5, 2011.

  1. Jesters

    Jesters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam.

    Mam pytanie czy istnieje na dzień dzisiejszy podłączenie do x360 dysk twardy od PC i zgrywać na niego gry by szybciej wczytywało tekstury ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamaz1127

    kamaz1127 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Dynów
  4. Jesters

    Jesters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A przez urządzenie typu iPod, mp4, iPhone ?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Mozesz podlaczyc dysk na usb lub.pena i instalowac na nim gry ale konsola moze przypisac sobie max 16gb

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  6. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dysk twardy możesz podłączyć poprzez USB - będziesz miał maksymalnie 16 GB. iPod oraz iPhone nie możesz - one mają inny system plików i nie sformatujesz go poprzez Xbox'a.
    MP4 może by to coś dało, po sformatowaniu poprzez Xbox'a - także nie wiem czy można z niego wszystko usunąć, bo oprogramowanie MP4 może siedzieć w pamięci ( może odczyta Ci kartę jako pendrive)
     
  7. radek75

    radek75 Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bys3ca Kł.
    Jak masz dysk sata to go przygotowywujesz specjalnie, wsadzasz do takiej kieszeni i Ci wychodzi taniej niz byś kupił dysk oryginalny.
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    pod warunkiem ze jest to WD
     
  9. Jesters

    Jesters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Hm posiadam dysk WD800 80GB, czy jeżeli kupię taką kieszeń to dysk w x360 będzie odczytywał cała pamięć ?
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    60GB, bo nie ma hdds.bin do wersji 80.
     
  11. Jesters

    Jesters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ok czyli kupuję tę kieszeń 'rozbrajam' mój dysk wkładam do tej kieszeni, wkładam do xboxa i cieszę się 60GB za cenę 60zł ?

    PS: zdjęcie mojego dysku znalezione w internecie.


    [​IMG]
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie po to jest dysk 3,5 cala xbox obsluguje 2,5
     
  13. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    WD800 3,5"
    Nie da sie tego przerobic.
     
  14. Jesters

    Jesters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Okej, dobrze że wstawiłem zdjęcie, inaczej bym zakupił to kieszeń ha. No nic będę musiał kupić ten 2.5. Dzięki za pomoc daje 'Dziękuję' !
     
  15. radek75

    radek75 Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bys3ca Kł.
    TUTAJ masz opisane jak wszystko zrobić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum