1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HDD problem!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez qb92, Luty 9, 2011.

  1. qb92

    qb92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam 20gb dysk twardy, ale coś mi się zaczyna powoli psuć i póki jeszcze jest możliwość ratowania danych na nim chciałbym je przenieść na inny dysk twardy. Czy można by było przenieść cały game tag, save, profil tak, aby było jak wcześniej i żeby tak samo dochodziły osiągnięcia i powiększał game score?? i czy potrzebny by był kabel do transferu, czy trzeba by było rozkręcić ten drugi dysk i ręcznie wykonać tą operację?? i jaki dysk by był najlepszy i w miarę rozsądnej cenie?? Powiem jeszcze, że nie zależy mi na instalacji gier na dysku twardym.
    Bardzo bym prosił o dokładne opisanie tego procesu z góry dziękuje:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    do przeniesienia danych to możesz użyć pendrive'a do 8 GB i chodzi jaka dysk( ale taka ilość to na save'y w zupełności wystarczy...) Kabel jest potrzebny jeśli chcesz przenieść dane na dysk-pc-dysk a kabelek nazywa się transfer kit
     
  4. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nie do 8gb tylko do 16gb
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    mozesz posluzyc sie w tym celu pendrive. Podlaczyc do konsoli, skonfigurowac go, przeniesc profil i save.
     
  6. mckaczka

    mckaczka Banned

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tychy
    Najłatwiej pendrive do 16bg same seave itp. a gry od nowa sobie zaistaluj:)
     
  7. qb92

    qb92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jeśli wszystko przeniosę na pendriva to dysk mogę od xboxa odłożyć?? bo właśnie przez niego mi x-a zamraża czasami... i game score będzie normalnie dochodziło na tym pendrive?? Sorry, że tak pytam ale wolę się upewnić:)
     
  8. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Co do przeniesienia danych to nic nowego nie wniosę, bo forumowicze wyżej dostarczyli już wystarczająco informacji.

    Po czym wnosisz, że to właśnie HDD Ci szwankuje?

    Będziesz miał wszystko, oczywiście pod warunkiem, że masz w miarę nowego dasha, który dopuszcza użytkowanie pamięci zewnętrznej.

    p.s przypomniało mi się. Jeżeli masz Xbox'a w wersji Jasper to przeżuć sobie profil na pamięć na płycie głównej.
     
  9. qb92

    qb92 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Do dziś tak myślałem, ale problem znów się pojawił i to chyba nie przez dysk jest, odpaliłem rano x-a i normalnie się włączył, ale później znów się zaciął następnie ukazał mi się błąd E 71 no ok sprawdziłem wszystko, później odpaliłem x-a i na chwile było ok po czym wyskoczył mi błąd E 79 ( to chyba o dashboard chodzi) odpaliłem znów x-a i chodził na chwilkę po czym pojawił się ring of death i kaiedy sprawdziłem to odczytując kody błędów to wyszło mi, że mam E 10... Ciężka sprawa, miał ktoś tak może??
     
Wczytywanie...

Poleć forum