1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HDD transfer kit za free

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Sense1, Luty 28, 2010.

  1. Sense1

    Sense1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Jak powszechnie wiadomo posiadacze konsol Elite mogą wydębić od M$ hdd transfer kit. Nie da rady go ponoć podłączyć do kompa(tak twierdziła typiara z którą gadałem przez tel.). Jednak jest to nic innego jak kłamstwo w żywe oczy gdyż dysk podłączony tym kitem do kompa śmiga aż miło. Pewnie sprzedający kity mnie znienawidzą ale dobrze by było jakby jakiś mod podpioł ten temat aby każdy mógł się w to cudo zaopatrzyć.

    Ps.Nie mogłem znaleźć tematu gdzie ten temat był poruszany więc założyłem nowy.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Maly1920

    Maly1920 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chorzow
    Jak wysępić takiego Transfer Kita od M$'u ?
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12096
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jakiejś tajemnicy smallville nie odkryłeś heh lol. Za co cię mają znienawidzić też. heh
     
  5. Sense1

    Sense1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    @2Up

    Dzwonisz do ms i mówisz że chcesz transfer kit'a bo kupiłeś większy dysk i musisz przerzucić save itp.

    @up

    Za to że pozbawiam ich jakiegoś % zarobku ?
     
  6. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    tak sie sklada ze dzwonilem jakis miesiac temu i mi facet zaspiewal prawie 10 euro...
     
  7. Stan

    Stan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2009
    Posty:
    150
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    ale czemu właściciele tylko wersji elite ??
     
  8. joker1501

    joker1501 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja również dzwoniłem i dokładnie to samo mi powiedział, więc jak to jest?? A ty kiedy dzwoniłeś Sense1 ???
     
  9. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    ja jutro moge zadzwonic i to sprawdze, nie widze problemu...
     
  10. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    zadzwon i napisz co ci powiedza. jestem ciekaw. i pewnie nie tylko ja.
     
  11. joker1501

    joker1501 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I jak rozdają go za free??
     
  12. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Właśnie. Podłączam się do pytania. ;)
     
  13. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    za free to w zeby teraz ciezko dostac
     
  14. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    wlasnie zadzwonilem. PIC NA WODE. powiedzialem ze kupilem sobie wiekszy dysk do konsoli OGRYGINALNY i co amm zrobic zeby przeslac dane miedzy jednym a drugim. facet od razu powiedzial ze moze mi zaoferowac pewnien "kabel" ktory mi to umozliwi ale niestety kosztuje to 17 EURO!!! platne tylko karta kredytowa. dziekuje, dobranoc, koniec imprezy :p
     
  15. Sense1

    Sense1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Ja dostałem swojego za free :D Dzwoniłem jakoś na początku roku albo na końcu starego ;P. Powiedziałem że kupiłem dysk 250GB i chcę przerzucić profile, savy itd. Typiara wyjaśniła mi że kita nie da podłączyć się do kompa tylko dysk do dysku(który jest podpięty do konsoli, i działa ponoć tylko na dysku 120GB i 250GB) Marudziła tylko że coś musi skonsultować z przełożonym(jakieś 2 minuty i gotowe). Z ciekawości podłączyłem winda znalazła stery potem tylko xport 360 i już mam kilka patchy, themów na dysku...

    Do tych co każą im płacić to powiem wam że ktoś was w balona robi. Powiedzcie że dla konsol Elite są takie za darmo i muszą wam wysłać, albo dobijajcie się do jakiejś kobiety :D

    Do tych co czekają aż ktoś to potwierdzi... Ruszcie **** nikt za was tego nie zrobi !

    Ps. Gdzieś w innym temacie zamieściłem foty mojego kita tylko nie moge go znaleźć...
     
  16. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    to dziwne bo juz dzwonie 2. raz i ciagle ta sama spiewka, wdg. mnie miales po prostu farta. jak dla mnie kolejny mit obalony i tyle
     
  17. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  18. tomkow

    tomkow Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Edynburg
    Dokladnei moze dawali kiedys jak dyski 120 to byla nowosc i malo chetnych.

    Ja siedze po brytyjskiej stronie, tez skrobnalem do nich maila i w odpowiedzi dostalem.
    Czytajcie caly list
    Z drugiej strony mozna przeciez taki kabel kupic w moim przypadku na eBay, zrobic co trzeba i sprzedac go za te sama cene. Jesli lubisz grzebac czesto to juz poprostu muszą byc jakies koszty.
     
  19. odblast

    odblast Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no szkoda ze nie daja za free bo fajnie by było wysępić
     
Wczytywanie...

Poleć forum