1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

hdd transfer kit

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez xbox360wojtek, Listopad 16, 2009.

  1. xbox360wojtek

    xbox360wojtek Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    .
    Mam takie pytanie czy to działa na zasadzie takiej samej jak rozebranie dysku i podłączenie przez sata ??? Czy działa to z dyskiem 60 Gb?


    .:HARD DRIVE TRANSFER /TRANSFER DANYCH/ PROMOCJA:. (815296113) - Aukcje internetowe Allegro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. midasroox

    midasroox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    Raczej tylko do przeniesienia danych ze starej konsoli.
    Sam mam w planach kupić to ustrojstwo do przeniesienia sav'a na nową konsole.
     
  4. Pooorebl

    Pooorebl Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    W jaki sposób? To ma wejscie USB z drugiej strony
     
  5. xbox360wojtek

    xbox360wojtek Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    .
    bo normalnie, żeby podłączyć dysk od iksa do kompa trzeba go rozebrać z obudowy i podłączyć wtedy przez Sata, a że ja mam po 1. Laptopa i nie zamierzam go rozkręcać a po 2. nie trace gwarancji na dysk bo normalnie go podłączam przez usb :D
     
  6. magiks33pl

    magiks33pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
     
  7. xbox360wojtek

    xbox360wojtek Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    .
    Okej to kupuje bo po co tracić gware ms na dysk ;D
     
  8. comet123

    comet123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam wszystkich,

    Rozwiązuje wasze problemy!!!
    Ten transfer kit działa!!!Ja jak sobie zmieniłem konsole to zakupiłem ten kabelek i nie trzeba kieszeni rozmontowywac bo to kopia oryginalnego kabla microsoftu, podłącza sie normalnie do wtyku kieszeni dysku tylko.............. Podłączajcie ten kabel do usb z tyłu kompa, jak tego nie zrobicie to się nic nie zgra na dysk:D. Ja sie bawiłem z tym przez to przez 3 dni:/ Polecam do transferu program dołącząny na płycie Xplorer360.

    Tutorial

    1 Podłączamy dysk do usb
    2 Uruchamiamy Xplorera
    3 wskazujemy w programie na:drive>open>harddrive
    4 pokazują sie nam 3 partycje 0,1,2
    5 wchodzimy do partycji bodajże 2 i zaznaczamy to co tam jest i przenosimy do folderu wskazanego
    6 jak to sie skopijuje to odłaczamy dysk i podłaczamy nowy i robimy to samo co w poprzednim
    7 przenosimy pliki z folderu i zapyta sie nas czy zamienic pliki i wciskamy tak
    8 trochę to potrwa i gotowe podłaczamy dysk i mamy profile

    WAŻNE

    Żeby działały avantary trzeba zarzucić jakąś nową grę żeby sie konsola zaktualizowała i wszystko później jest cacy

    Pozdro Mam nadzieję że sie to przyda
     
  9. loosersPL

    loosersPL Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam!
    czy ten transfer kit działa z dyskami po banie? czy po podpięciu zbanowanego dysku wyskakuje corrupted? nikt nie zadał wcześniej tego pytania a jestem ciekaw czy warto kupić
     
  10. ryba0508

    ryba0508 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przyłączam się do pytania kolegi wyżej.
     
  11. boss83

    boss83 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pawłowice
    chiaęlm sie spytac czy idzie instalowac gry z poziomu pc na hdd konsoli orginalnego za
    pomocą transfer kit tym kablem

    jakies sugestie
     
  12. janasa

    janasa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zadałem takie pytanie w dziale świeżaki,ba nawet założyłem temat 2 dni temu,do teraz zero odpowiedzi.

    po podpieciu pokazują mi sie partycje,ale są puste. M$ poukrywał po banie foldery i pliki? po co? i jak je zobaczyć?

    nie słyszałem i wydaje sie mało prawdopodobne,poza tym gry i tak uruchamiasz z plytą w 360tce
     
  13. claudii

    claudii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    232
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    też mnie ciekawi sprawa z kopiowanie danych przez TRANSFER KIT KABEL po banie, bo ktoś gdzieś pisał że save i profile są uszkodzone tylko nie wiem w jaki sposób skoro ban jest na konsoli a nie na dysku.
     
  14. Bart89

    Bart89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stronie Śląskei
    słuchajcie ja mam zbanowana konsole i tentransfer kit i normalnie mi dziala jak podepne go do pc wiec zadne folder czy profile nie sa pouszkadzane przynajmniej u mnie :)
     
  15. szkodnik

    szkodnik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czemu dysk po banie ma nie byc zczytany ?? przecież to nie dysk został zbanowany TYLKO konsola .pliki sie uszkadzaja tylko i wyłącznie jak przepniesz dysk do innej konsoli
     
  16. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    taki kabel można za darmo dostać od M$, jeśli masz konsolę Premium lub Elite
    dzwonisz, mówisz że chciałbyś dostać kabel do transferu danych z dysku po weryfikacji danych Ci wysyłają
     
  17. axe95

    axe95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Suszec
  18. @elempl

    @elempl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to nie jest sciema ten kabel jest przewidziany dla posiadacza konsoli elite i premium
     
  19. axe95

    axe95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Suszec
    Na stronie xboxa pisze że to nie działa z PC to w końcu działa czy nie? Mam jutro dzwonić na infolinie i zapytać czy przyślą mi kabel do emigracji danych tak?
     
  20. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    tylko to nie jest chyba dla premium. To jest tylko dla elite, przynajmniej tak jest napisane :)
     
  21. jonny2003

    jonny2003 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czy dzięki temu kabelkowi będzie można przerzucać patche do gier korzystając z XPort360 lub Xplorer360?
    XBOX360 ISO
     
Wczytywanie...

Poleć forum