1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HDD xbox1

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez SixSixSix, Luty 6, 2011.

  1. SixSixSix

    SixSixSix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam ! :) myśle, że padł mi dysk w xboxie. konsola jest nie przerabiana w zaden sposób ;) jaki dysk moge do niej dokupic i jak go ustwaic zeby dzialał (co wgrac, jak itp.). Mam oferte dysku 80GB z SATA1 co kolwiek to znaczy... czy on by działał ? prosze o szybką odpowiedź :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    dysk dobry bo ma interfejs Sata 1 a co do wgrania odpowiednich programów to trzeba mieć specjalną płytkę( kuzyn tak robił) Może jest jakiś inny sposób
     
  4. mostu

    mostu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dysk będzie działał, i to prawdopodobnie bez wgrywania niczego, wystarczy zamontować i powinien śmigać. Wiem z doświadczenia.
     
  5. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Jak masz chipa to bez problemu podłączy i będzie działał musi mieć conajmniej softmoda i dysk trzeba odpowiednio przerobić i go zablokować
     
  6. Polaczek2009

    Polaczek2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sławno
  7. Kazner

    Kazner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Jak dysk padł Ci całkowicie w tym xbox'ie to już nie włożysz innego dysku ponieważ nie zgrasz klucza/eepromu z oryginalnego dysku na nowy, jedynie modchip wchodzi w grę. Posiadając modchip wkładasz jaki chcesz dysk, odpalasz instalator z płyty i instalujesz pliki sys. na nowym HDD.
     
  8. filzip

    filzip Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dlaczego niektórzy koledzy źle podpowiadają nie wiem, ale dysk SATA1 nie będzie pasował, musi być ATA, inna sprawa że w nieprzerobionej konsoli nie podłączysz drugiego dysku nie posiadając oryginalnego klucza ze starego HDD, o czym wspomniał już Kazner.

    AD> Oj najmocniej przepraszam, właśnie doczytałem że są także wersje SATA.
     
Wczytywanie...

Poleć forum