1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HDD z Xbox'a 360

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Audi696, Luty 11, 2009.

  1. Audi696

    Audi696 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jak w temacie, wymienilem hdd z 20gb na 120gb i jest ok. Moje pytanie jest nastepujace, czy orginalny dysk 20gb da sie jakos odblokowac aby go uzywac jako mass storage device lub jako przenosny hdd?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. emstar3000

    emstar3000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wystarczy go pewnie sformatować na ntfs albo fat wrzucić do jakiejś obudowy i masz. Ale w czasach gdzie za grosze można kupić pendriva 16 Gb w cenie obudowy do dysku 2,5 , nie wiem czy jest sens.
     
  4. Audi696

    Audi696 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Taki dysk ma duzo szybszy transfer danych niz pedrive no i obudowe juz mam wiec nic mnie to by nie kosztowalo. Nie sadze by wystarczylo go sformatowac bo jak wstawiasz WD BEVS do X'a to utwarzasz plik UNDO, ktory z koleji jest potrzebny by odwrocic proces.
     
  5. novak512

    novak512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Iława/Gdańsk
  6. Audi696

    Audi696 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety nie da rady bo windows nie widzi go.
     
  7. blizz82

    blizz82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2008
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Użyj programów do tworzenia partycji. Np partition magic. Albo lepiej wystaw dysk za 70 zł. Dołóż 50 zł i będziesz miał 160 gb w kieszeni..
     
  8. Audi696

    Audi696 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak podpiolem go bezposrednio pod plyte to windows go zobaczyl, za pomoca HDD Low Level Format Tool wyczyscilem i postawilem partycje. Teraz wszystko ok. Dzieki za pomoc novak512
     

Wczytywanie...

Poleć forum