1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HDD z Xbox'a 360

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Audi696, Luty 11, 2009.

  1. Audi696

    Audi696 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak jak w temacie, wymienilem hdd z 20gb na 120gb i jest ok. Moje pytanie jest nastepujace, czy orginalny dysk 20gb da sie jakos odblokowac aby go uzywac jako mass storage device lub jako przenosny hdd?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. emstar3000

    emstar3000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wystarczy go pewnie sformatować na ntfs albo fat wrzucić do jakiejś obudowy i masz. Ale w czasach gdzie za grosze można kupić pendriva 16 Gb w cenie obudowy do dysku 2,5 , nie wiem czy jest sens.
     
  4. Audi696

    Audi696 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Taki dysk ma duzo szybszy transfer danych niz pedrive no i obudowe juz mam wiec nic mnie to by nie kosztowalo. Nie sadze by wystarczylo go sformatowac bo jak wstawiasz WD BEVS do X'a to utwarzasz plik UNDO, ktory z koleji jest potrzebny by odwrocic proces.
     
  5. novak512

    novak512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Iława/Gdańsk
  6. Audi696

    Audi696 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety nie da rady bo windows nie widzi go.
     
  7. blizz82

    blizz82 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2008
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Użyj programów do tworzenia partycji. Np partition magic. Albo lepiej wystaw dysk za 70 zł. Dołóż 50 zł i będziesz miał 160 gb w kieszeni..
     
  8. Audi696

    Audi696 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak podpiolem go bezposrednio pod plyte to windows go zobaczyl, za pomoca HDD Low Level Format Tool wyczyscilem i postawilem partycje. Teraz wszystko ok. Dzieki za pomoc novak512
     
Wczytywanie...

Poleć forum