1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

hdmi+ audio adapter

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Zdrojo, Sierpień 4, 2010.

  1. Zdrojo

    Zdrojo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    piszę tutaj by się upewnić, czy mogę podpiąć pod x360 arcade audio adapter pod wejście AV oraz kabel HDMI jednocześnie? XBOX 360 ADAPTER AUDIO KABEL - HDMI + DZWIĘK 5.1 (1160439604) - Aukcje internetowe Allegro
    +do tego przejściówka na jacka
    Będzie to działało przy wersji arcade?Wielkie dzięki za info,pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak będzie. Jeżeli chcesz tylko JACKA to rozbierz kabel kompozytowy. Oszczędzisz pieniądze. Po prostu śrubokrętem zdejmij plastik z tej wtyczki. W tedy wejdzie i HDMI i komponent. Na czincze nakładasz przejściówkę i masz mini jack
     
  4. Zdrojo

    Zdrojo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oglądałem to na jutubie, ale kabel w wersji arcade ma trochę inną obudowę wtyczki, zgrzewaną i nie wiem czy warto rozpieprzać wtyczkę czy wydusić 3 dychy na adapter ;/
     
  5. BRuMie

    BRuMie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ta "domowa wersja" ma jedną, upierdliwą wadę. Po zmianie kanału na TV będzie ci się restartował Xbox.
     
  6. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie wiem jak z TV, ale ta tak mam podłączonego PC + X360 do jednego monitora, dźwięk wyprowadzony na kompozycie i nic się nie restartuje ;p (PC - VGA, X360 - DVI)
     
  7. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
Wczytywanie...

Poleć forum