1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HDMI bez HD

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Zdunn, Czerwiec 25, 2013.

  1. Zdunn

    Zdunn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.
    Szukałem wszędzie, ale nie mogę znaleźć. Mój problem polega na tym, że gdy podpinam kabel HDMI napisy są nieostre tak jak by był podpięty pod te trzy kable (sorry za niewiedze, możecie mnie oświecić). Wcześniej było dobrze teraz jednak ustawiło się jakby 480p, a opcja zmiany rozdzielczości jest niedostępna. Telewizor mam LG 32 cale Full HD patrzyłem oba wejścia odłączałem i włączałem zmieniałem ustawienia w TV resetowałem, ale nic.
    Z góry dzięki za rozwiązanie problemu :cocksure:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. paul323

    paul323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Małopolska
    A w ustawieniach xboxa masz ustawione 1080p?

    Napisane za pomocą palców
     
  4. Zdunn

    Zdunn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Problem w tym, że nawet nie mogę wejść w opcję rozdzielczości.Według tego linku patrzyłem Skonfiguruj ustawienia wyświetlania konsoli Xbox 360 dla telewizji HDTV i wtym problem. Wszystko działało dobrze, aż do dziś nic nie robiłem po prostu włączyłem konsole i się stało. W Pal 50 wygląda to lepiej, ale nie da się grać w niektóre tytuły.
     
  5. paul323

    paul323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Małopolska
    Nie wiem to może ci się kabel po prostu zepsuł, sprawdzałeś na innym?

    Napisane za pomocą palców
     
  6. Zdunn

    Zdunn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie sprawdzałem nie mam za bardzo dostępnego, ale jeżeli się włącza to chyba znaczy, że kabel działa, ale przyczyna tkwi może w ustawieniach sam niem wiem, ale kabel raczej jest dobry.
     
  7. paul323

    paul323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Małopolska
    Może coś się w konsoli zepsuło, zagadaj do jakiegoś speca na forum np. Akir, i opisz mu swój problem może coś poradzi, bo ja w sumie też jeśli chodzi o konsole jestem noob:eek:

    Napisane za pomocą palców
     
  8. Zdunn

    Zdunn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok spróbuje dzięki za pomoc.:fat:

    Problem rozwiązany. Wystarczyło zresetować rozdzielczość i wszystko wróciło do normy

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
Wczytywanie...

Poleć forum