1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hdmi bląd

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ZaconZacon, Wrzesień 14, 2012.

  1. ZaconZacon

    ZaconZacon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam taki problem ostatnio była akutalizacja mojego telewizora i po tej akutalizacji przestało mi łapać xboxa.
    Czyli : podlączam pod HDMI , Wlączam HDMI i piszę , że nie jest podlączony zasilacz itp. Chociaż wszystko mam podlączone.
    Co mogę zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zapytaj producenta telewizora. Ty mozesz jedynie zmienc hdmi na inny

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. tomx1989

    tomx1989 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ZaconZacon Zmartwię cie ale xboxa nie podłączysz przez HDMI, zainwestuj w xboxa 360;p
    PS. Nie ten dział.
     
Wczytywanie...

Poleć forum