1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HDMI + Composite

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartas225, Luty 21, 2010.

  1. bartas225

    bartas225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ej jak podłączę sobie telewizor przez HDMI i wieżę przez composite (jeden kabel, od obrazu, będzie wolny) to będzie działało wszystko? Gdzieś czytałem że nie, ale potem ktoś powiedział że będzie i w końcu nie wiem. Jak nie to co muszę zrobić żeby mieć podłączoną i wieżę (chincze) i telewizor (HDMI)?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zacznijmy więc od tego że kabel component nie zmnieści się obok hdmi. Możesz rozebrać wtyczkę w kablu i wtedy będzie wszystko działało bez problemu. Ja tak miałem zanim kupiłem audio adapter, który zresztą poleca.
     
  4. bartas225

    bartas225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ok dzięki, to że trzeba wtyczke rozebrać t owiem, tylko czy nic tam nie naruszę?
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jeżeli zrobisz to z głową to będziesz mógł nawet spowrotem złożyć kabel bez problemu. Tylko będziesz musiał uważać na kabelki które będę na wierzchu żeby się nie rozwaliły.
     
  6. bartas225

    bartas225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A można je jakoś zabezpieczyć np. taśmą (klejącą) izolacyjną?
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tak.
     
  8. t0mi_kg

    t0mi_kg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kołobrzeg
    edit: Po długich poszukiwaniach znalazłem temat :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum