1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

hdmi czarny ekran

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MarcinPL, Kwiecień 7, 2010.

  1. MarcinPL

    MarcinPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ok. Oświęcim
    Witam. Kupiłem kabel hdmi w wersji 1.3b Podłaczyłem do TV (sony) noi pojawil sie czarny ekran :/ Odczekałem chwile obraz zaczął migać i a nastepnie znow pojawił się czarny ekran, to by było na tyle z działaniem. Kabel dostałem dziś, telewizor ma ok tydzień więc są sprawne. Proszę o jakieś porady, sugestie. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja miałem też 3 dniowy LG HD 32 cale i się okazało że walnięta płyta główna. Nie chciał widzieć niektórych urządzeń po HDMI X360 chodził ale np. dekoder HD Cyfry+ i PS3 nie chciało nawet na oryginalnym kablu.
     
  4. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Albo jeżeli jest to twój pierwszy kabel do tego tv, to kabel jest walnięty, jeżeli to twój pierwszy kabel to sprawdź x-a na innym tv na tym kablu, jeżeli nie będzie działał to kabel do wymiany. Oczywiście może być tak jak kolega wyżej napisał, wada fabryczna.
     
  5. rogal_88

    rogal_88 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2008
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Podczas uruchamiania konsolki przytrzymaj RB+Y, aby zresetować ustawienia wyświetlania obrazu. Jeżeli to nie pomoże to sprawdzaj kabel, potem tv :p
     
  6. MarcinPL

    MarcinPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ok. Oświęcim
    Problem rozwiązany. Polegał na tym, że w ustawieniach hd w konsoli trzeba było zmienić z 1080p na 1080i Nie mam pojęcia czym to się różni ale teraz działa fajnie. Za pomoc dziękuje
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ustaw sobie rozdzialczosc optymalna dla najlepszej jakosci.
     
Wczytywanie...

Poleć forum