1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HDMI-DVI czy się sprawdza?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Warmin, Maj 31, 2010.

  1. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. truecrime

    truecrime Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2008
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Koszalin
    Synek !!
    Po 1 nie ten dział !!!
    Po 2 będzie poprawnie działać i będzie o wiele wiele lepsza jakość niż na kablu VGA. skąd to wiem ? Ponieważ sam tak mam :)
     
  4. szczurx

    szczurx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorlice
    przez złącze DVI bez problemu można przesłać obraz w rozdzielczości FullHD, ponieważ jest to złącze cyforwe. jakość obrazu będziesz miał taką samą jak przy połączeniu hdmi-hdmi - niektórzy twierdzą tylko że przy takim połączeniu kontrast jest trochę bardziej podbijany niż przy hdmi-dvi. jakość obrazu duuużo lepsza niż przy kablu vga
     
  5. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    kurcze, rzeczywiście nie ten dział. jakby moderator był taki dobry to proszę o przeniesienie, a nie usuwanie. miałem otwarte dwie karty i w nie tą kliknąłem :(
     
  6. scoobi

    scoobi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    skoro powstal juz taki temat to i ja mam pytanie a mianowicie jak do konsoli w takim przypadku mamy chyba tylko obraz a jak podlaczyc dzwiek do niego bo nie widze zadnych dodatkowych kabelkow na dzwiek
     
  7. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    261
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    czyli końcówka hdmi to konsoli, a dvi to monitora w przypadku tego kabla, tak ?

    bo sam sie zastanawiam czy do swojego monitora to podłączyć będę mógł jak kupię taki kabelek : p mam dość stary monitor, więc hdmi nie ma tylko normalne wejście
     
  8. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
  9. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
  10. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    261
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź

Wczytywanie...

Poleć forum