1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HDMI - DVI-D oraz dziwne migotanie obrazu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Andrewooo, Lipiec 27, 2010.

  1. Andrewooo

    Andrewooo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki problem poniewaz mialem kabel composite, wkurzal mnie obraz wiec kupilem kabel HDMI- DVI-D i co zrobic zeby byl dzwiek ? Jak podlacze xboxa to mam takie dziwne migotanie, jak zmniejszylem PAL na 50 Hz to bylo ok ale niestety niemoglem gier odpalic bo niby wymagaja 60 Hz?( telewizor mam LG `42`plasma) Wiecie moze oco chodzi ?( Na innym telewizorze dziala wszystko za*******e)

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    to graj na tym innym TV
     
  4. rzezol

    rzezol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A nie możesz użyć zwykłego kabla HDMI -> HDMI?
    Dźwięk i obraz w jednym.
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1061
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dokładnie hdmi kup, a jak nie to component (jak co mam oryginalne nowe)
     
  6. Andrewooo

    Andrewooo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko wlasnie w moim telewizorze niemam wejscia HDMI :( A kabel VGA ma glos ? I wiecie moze co mam z tym migotaniem ?
     
  7. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    VGA głosu nie ma, ale są dwa chinche (lewy i prawy), które przesyłają dźwięk.

    [​IMG]

    Jeden kabel ma trzy końcówki.
     
  8. Andrewooo

    Andrewooo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra zamowilem kabel VGA :D A wiecie moze co jest z moim telewizorem ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum