1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HDMI = Dziwiek ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Butless, Styczeń 11, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Butless

    Butless Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mława
    Witam. Jestem szczesliwym posiadaczem Xboxa 360 slim i chcialbym go podlaczyc przez HDMI bo obraz milion razy lepszy do TV Monitora LG 22 cale. Lecz gdy podlaczam hdmi pod xboxa i do tv obraz jest tylko dzwieku brak;/. Da sie to jakos zrobic? czy bedzie potrzebna jakas przejsciowka i nowy kabel. Jesli tak prosilbym o jakis mały manual co do tej sprawy. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Pytanie zasadnicze
    czy ten telewizoromonitor ma głośniki?
     
  4. Butless

    Butless Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mława
    Odpowiadam ze tak :) bo gdy podlaczam ten drugi kabel od xboxa component bodajze co ma 3 czincze to dziala i glos tylko ten obraz tragedia w porownaniu
     
  5. BobeRo

    BobeRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Milicz
    jak podłączasz X'a kablem HDMI to w ustawieniach Xboxa musisz coś zmienić w związku z głośnikami. Przynajmniej tak było w Elicie360 na Jasperze ;P i podejrzewam, że tutaj będzie ten sam problem.
    Nie pamiętam dokładnie co tam sie przełączało i niestety nie mam jak sprawdzić ale zapewniam, że jest to gdzieś w ustawieniach konsoli ;)
     
  6. Butless

    Butless Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Mława
    Sprecyzuje bardziej swoje pytanie:) czy kabel hdmi przesyła dzwiek? jesli tak to ja juz sobie z konfiguracja tego poradze :) pozdrawiam
     
  7. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum