1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hdmi i ethernet.

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez mosakPL, Wrzesień 3, 2010.

  1. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Siema, czy jeżeli kupiłbym ten kabel: Kabel sieciowy UTP cat.5e RJ-45 LAN Ethernet w 24h (1208375966) - Aukcje internetowe Allegro to by był dobry do połączenia xboxa z routerem? Mam wybrać prosty (nie krosowany) dobrze rozumiem? I jeszcze chciałbym kupić kabel HDMI jakiś do 2m. Żeby była dobra jakość w TV samsung hd ready 32'. Proszę o jakiś link do allegro. Oczywiście kliknę dziękuję!

    Aha bo czytałem jeszcze, że w niektórych HDMI nie ma dżwięku. Od czego to zależy?

    Minęło ponad 24h.
    Podnoszę.

    //HoFi: 9.Nie pisz postów pod sobą (do tego służy przycisk "Edytuj"). Up/odświeżanie tylko w dziale giełda
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    A dlaczego, niektórzy nie mają dzwięku, jak podłączą do TV kablem hdmi-hdmi? Czy jak użyje tego kabelka, to dźwięk będzie?
     
  5. pawelstryju

    pawelstryju Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Hdmi to sygnał cyfrowy, nie ma tam mowy o stratach. Każdy kabel przepuszcza tez dźwięk, jego brak jest zależny tylko od gniazda/elektroniki w tv.
     
  6. wiecach

    wiecach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

Wczytywanie...

Poleć forum