1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hdmi i ethernet.

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez mosakPL, Wrzesień 3, 2010.

  1. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Siema, czy jeżeli kupiłbym ten kabel: Kabel sieciowy UTP cat.5e RJ-45 LAN Ethernet w 24h (1208375966) - Aukcje internetowe Allegro to by był dobry do połączenia xboxa z routerem? Mam wybrać prosty (nie krosowany) dobrze rozumiem? I jeszcze chciałbym kupić kabel HDMI jakiś do 2m. Żeby była dobra jakość w TV samsung hd ready 32'. Proszę o jakiś link do allegro. Oczywiście kliknę dziękuję!

    Aha bo czytałem jeszcze, że w niektórych HDMI nie ma dżwięku. Od czego to zależy?

    Minęło ponad 24h.
    Podnoszę.

    //HoFi: 9.Nie pisz postów pod sobą (do tego służy przycisk "Edytuj"). Up/odświeżanie tylko w dziale giełda
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    A dlaczego, niektórzy nie mają dzwięku, jak podłączą do TV kablem hdmi-hdmi? Czy jak użyje tego kabelka, to dźwięk będzie?
     
  5. pawelstryju

    pawelstryju Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Hdmi to sygnał cyfrowy, nie ma tam mowy o stratach. Każdy kabel przepuszcza tez dźwięk, jego brak jest zależny tylko od gniazda/elektroniki w tv.
     
  6. wiecach

    wiecach Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    @sloniu podales link do zlego kabla. 2m KABEL HDMI- HDMI z GOLD v1.3b 2560x1600 HD2 (1188994635) - Aukcje internetowe Allegro nawet taki kabel bedzie ok, generalnie straty moga zaczynac sie przy wiekszych dlugosciach. Tansze kable narazone sa takze na latwiejsze uszkodzenia mechaniczne ale to nie jest regula. Co do kabla lan, to tak obojetnie jaki kupisz, nada sie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum