1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HDMI i HOT PURSUIT

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ramzesky, Luty 4, 2011.

  1. ramzesky

    ramzesky Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam dwa problemy pierwszy z nich to brak wyjścia na słuchawki w moim telewizorze przez co nie moge puścić dźwięku przez wieże, a xbox 360 jest podłączony przez hdmi jest wogóle możliwość zrobienia tego w inny sposób ale musi być hdmi
    A drugi to, że miałem przerobionegi xbox'a i wszystki było okej dopóki nie wypaliłem i nie uruchomiłem NFS hot pursuit po uruchomieniu zmienił mi się wygląd dashboard'a wszystkie inne gry działają ale nfs nie może ktoś mi pomoże próbowałem aktualizować dashboard'a( bo tak xbox chciał jak włożyłem nfs'a) przez pendrive ale nie widzial aktualizacjii która była w folderze $systemupdate POMOCY
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Co do nfs to masz LT+??
     
  4. ramzesky

    ramzesky Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kurde nie wiem bo sie nie znam. Wiesz jak to sprawdzić?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Kiedy przerabiales uzywasz active iso albo zmieniasz wave gry przed nagraniem??
     
  6. ramzesky

    ramzesky Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Poprostu ładuje obraz gry do programu i wypalam
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    a kiedy przerabiales prawdopodobnie masz LT a do nfs potrzebne jest LT+.
     
  8. ramzesky

    ramzesky Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kurde jakieś pół roku temu a jak mam to Lt zamiast LT+ to co?
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    To masz LT na 100% a zeby zagrac w nfs ktory posiada zabezpieczenia ap 2.5 musisz miec LT+ :)
     
  10. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To nie odpalisz gier z AP2.5 (poczytaj jakie to) + masz oflagowaną konsolę = ban po podłączeniu do live ( nie zawsze od razu, można z flagą grać przez neta)
     
  11. ramzesky

    ramzesky Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak przerobić?
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Sam tego nie zrobisz jesli nie masz kluczy do napedu .
     
  13. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
Wczytywanie...

Poleć forum