1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hdmi nie daje obrazu i dźwięku - do serwisu?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez zakrawacz, Listopad 21, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. zakrawacz

    zakrawacz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Hej

    Grałem chwilę pewnego dnia i zrobiłem parugodzinną przerwę, przy czym odłączyłem kabel od telewizora (został wpięty do xboxa). Po paru godzinach podłączyłem kabel i okazało się, że nie daje obrazu i dźwięku. Podłączałem też pod monitor za pomocą kabla hdmi-dvi i też nie działa (więc zgaduję, że to w klocku tkwi problem).
    Gdy podłączę componentem 3 czinczowym to działa normalnie.

    Zgaduję, że w takim przypadku zjechało się gniazdko hdmi w klocku (np. od częstego przekładania - ok 5x na tydzień od pół roku :) ).

    Ma ktoś pojęcie ile coś takiego mogłoby kosztować, gdybym chciał zapłacić za serwis?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Jesli uleglo uszkodzeniu samo gniazdo to koszta naprawy nie sa duze ;)
     
  4. termbest2

    termbest2 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. nowas89

    nowas89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ZgN
    bedziesz miał dzwięk, kable hdmi nawet te najtańsze mają dzwięk w sobie
     
  6. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W sobie to one mają sploty i kable... :O hdmi - hdmi przekazuje dzwięk i obraz, każde hdmi! A jakość zależy od wyrobu ;) Czasem droższy = lepszy../
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum