1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hdmi nie dziala

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez plaskihwdp, Luty 22, 2010.

  1. plaskihwdp

    plaskihwdp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z Kontowni
    Witam moze ktos pomoc podlaczam konsole kablem hdmi do tv i nie wyswietla obrazu jest napisane video not supported wczesniej wszystko dzialalo kombinuje i nic wie ktos ocb;/ ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. amaru123

    amaru123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kościerzyna
    Spróbuj na innym telewizorze albo na innym kablu hdmi jak to nie podział ato ślij do ms
     
  4. plaskihwdp

    plaskihwdp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z Kontowni
    ktos cos konkretniej wie ?
     
  5. plaskihwdp

    plaskihwdp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z Kontowni
    jak przywrocic ustawienia fabryczne?
     
  6. plaskihwdp

    plaskihwdp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z Kontowni
    nikt nie wie????????????
     
  7. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Bierzesz menu na pilocie /opcje /zjerzdzasz na sam dół i przywróć ustawienia fabryczne ;] przynajmniej u mnie tak jest ;P
     
  8. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Jeżeli chodzi o przywracanie w konsoli ustawień fabrycznych to podczas włączanie konsoli przytrzymujesz przycisk od wykrywania pada i chyba też napędu(jeżeli nie to tylko od wykrywania pada)
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Co ty gadasz w ogóle.
    Skąd masz takie pomysły?
     
  10. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Ktoś mi tak doradził kiedyś, najwyraźniej głupoty gadał... sory
     
  11. plaskihwdp

    plaskihwdp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 19, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z Kontowni
    Pomoze ktos?:d
     
Wczytywanie...

Poleć forum