1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HDMI po co mi one ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez mateusz232, Styczeń 19, 2009.

  1. mateusz232

    mateusz232 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam

    Jeśli zamierzam grac na monitorze od komputera to będzie mi potrzebne złącze HDMI w xboxie ?

    Do tego jeśli mam błąd e74 a wcześniej raz czy 2 wyskoczyły 3 czerwone diody to może to być ze sobą połączone ?

    Pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kabosh

    Kabosh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2008
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Słupsk
    moze byc ci potrzebne jesli chcesz uzyskac dobra jakosc obrazu...jesli masz zlacze DVI-D w monitorze polecam kabel DVI-HDMi


    raczej nie ma...
     
  4. mateusz232

    mateusz232 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. pawel92g

    pawel92g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak pasowałby :) Sam mam kabel VGA i jestem zadowolony...jak i również posiadam kabel hdmi-dvi, którego nie używam :D
     
  6. mateusz232

    mateusz232 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok dzięki jeszcze pewnie nie raz się do was odezwę z prośba o pomoc :)
     
  7. zicco89

    zicco89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam problem jaki kabel daje najlepszy obraz hd ? i czy na przerobionej konsoli moge sciagnac kodeki na divix lub jakis inny sposob jest dzieki
     
  8. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Najlepszą jakość daje kabel HDMI, a co do divx to jest tylko jeden sposób na jego ściągniecie. Podłączenie do Live i po włożeniu filmu do napędu kodeki powinny się automatycznie ściągnąć. Jak masz bana to możesz się pożegnać z divx.
     
Wczytywanie...

Poleć forum