1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HDMI Problem !!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez noname12o, Wrzesień 11, 2010.

  1. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    Witam : jak podłączam kabel HDMI do Xboxa a drugi koniec do Wejścia HDMI w TV , i kolejnie wybieram HDMI1 to mi nie wyskakuje nic Telewizorze , czarny ekran!!.Co jest??
    Może mam coś ustawić na TV .

    Od razu mówię ze kabel działa na 100% bo podłanczając go do Dekodera , działa !!


    //HoFi:
    -Zakaz zakładania tematów przez ''Użytkowników'' w dziale dla ''Świeżaków(do 20postów)''! następny taki temat i warn !! \kosz!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nowicjusz

    Nowicjusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Możliwe, że w konsoli masz złe ustawienia. Napisz jaki masz telewizor - jeżeli to Full HD to obstawiam zepsute złącze, a jeżeli to HD ready to musisz podłączyć do telewizora Full HD i zmienić rozdzielczość na mniejszą i włączyć wykrywanie ustawień ekranu.
     
  4. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    Mam HD Ready , TV to Sony Bravia , a jak mam na swoim zmienić wykrywanie ekranu??
     
  5. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Jak masz inne hdmi do wyboru to spróbuj zarówno wejścia jak i wybór na pilocie.
     
  6. Nowicjusz

    Nowicjusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wykrywanie ustawień możesz ustawić tylko w konsoli, aby sama ustawiła odpowiednią rozdzielczość. Możliwe, że ta funkcja jest u Ciebie wyłączona. Nie jesteś sam bo miałem tak samo :p. Jedynym rozwiązaniem jest pójście do kogoś kto ma telewizor Full HD
    i zmienienie tych opcji na prawidłowe. Inaczej się nie da, choć możesz próbować na ślepo, jednak tym sposobem mi się nie udało - a próbowałem dość długo .
     
  7. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    Aha , dzięki !! Kolega ma Full HD więc do niego pójdę !! :p :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum