1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

HDMI > VGA no signal...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michaloss123, Styczeń 13, 2015.

  1. michaloss123

    michaloss123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2014
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam . Dzisiaj podlaczylem pod mój monitor przejsciowke vga>hdmi . Chcialem podlaczyc xboxa , ale nie działa , ponieważ wyskakuje na monitorze VGA NO SIGNAL .
    Pomocy !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    VGA to jakosc SD, a HDMI to jakosc cyfrowa. Nie zadziala to przez taka przejsciowke, musisz kupic VGA Box (konwerter).

    Wysłano z Motorola Moto G
     
  4. michaloss123

    michaloss123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2014
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na innych forach pisalo ze to musze kupic o_O
     
  5. Damian_89

    Damian_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2011
    Posty:
    335
    Polubienia:
    419
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Devil Team Hacked
    Ustaw na monitorze system NTSC i odświeżanie na 60 Hz.
     
  6. michaloss123

    michaloss123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2014
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nic to nie da, w ps3 ponoć działa , w xbox 360 musi być konwerter, vga to sygnał analogowa, a hdmi cyfrowy.
     
  8. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jaką dokładnie przejściówkę kupiłeś. Rzuć linkiem. Takie kable (nie dedykowane specjalnie do XBOXa) rzadko kiedy działają. Były u nas ostatnio oferty sprzedaży takich oryginalnych (coś koło 45-50 zł) i tylko takie warto kupić, aby nie mieć problemów z działaniem.
     
  9. michaloss123

    michaloss123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2014
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    KABEL BYL USZKODZONY :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum