1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hdmi

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kamil0s, Grudzień 3, 2009.

  1. Kamil0s

    Kamil0s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łomża
    Witam mam pytanie odnosnie kabla ja x mam podlaczonego kablem HDMI>DV-I
    czy jak bym podlaczyl HDMI>HDMI duza roznica byla by w jakosci obrazu ?
    Z gory dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Natirus

    Natirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bełchatów
    Raczej nie bedzie roznicy.
    HDMI przesyla cyfrowy obraz i dzwiek, a DVI tylko cyfrowy obraz.
    Czyli jesli chodzi o video to nie ma zadnej konwersji, bedzie ten sam cyfrowy sygnal w obu przypadkach.
     
  4. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    A jaki masz Tv ?
    Jakie parametry ile cali ?
     
  5. Kamil0s

    Kamil0s Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łomża
    Mam monitor 24" Iiyama Prolite B2409HDS i chce wycisnac jak najwiecej z niego:)

    P.S
    Niewiem jak dobrze tez ogarnac ustawienia w Xboxie pod niego czy mam dac 1080p czy 720p
     
  6. Natirus

    Natirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bełchatów
    Ustaw 1080p bo to monitor FullHD
     
Wczytywanie...

Poleć forum