1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Hdmi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Patrykosek2, Kwiecień 30, 2010.

  1. Patrykosek2

    Patrykosek2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy kabel HDMI bedzie działac bez telewizora Full HD??
    Jakie on ma wejscie do telewizora??
    Bo wcześniej grałem na mniejszym telewizorze i wszystko ok a gdy podłonczyłem wiekszy. To napisy w grach jakies takie nie wyrazne opcje jak pastelami ;d;d...
    Gdy przełoncze na PAL-50 To jest dobrze lecz nie działaja gry ;/ Co mam zrobic?? bo nie jestem pewien czy kabel HDMI będzie mi działac
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotr Adamczyk

    Piotr Adamczyk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    HDMI działa bez tv Full HD
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jeżeli masz hdmi w telewizorze to będzie działać. Telewizor nie musi być full hd żeby obslugiwal hdmi.
     
  5. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    wystarczy, ze masz TV hd ready, zeby grac na kabli hdmi. jesli tv nie ma HD to kabla nie podlaczysz bo nie bedzie takiego wejscia :)
     
  6. Patrykosek2

    Patrykosek2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorry za takie pytania ale sie na tym nie znam :D
    Czy te wejście jest takie samo jak ta złaczka/przejściówka od microsoftu?? Co się w nią wkłada te 3 kablke;d
     
  7. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
  8. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
  9. Patrykosek2

    Patrykosek2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ehh nie mam tego wejscia ;/
    A czy istnieje jakiś inny kabel na naprawienie mojego problemu?
     
  10. Piotr Adamczyk

    Piotr Adamczyk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A masz wgl HD Ready ?
     
  11. Patrykosek2

    Patrykosek2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam tylko 2 x wejscia pod ta złączke/przejsciówke i zwykłe wejscia na te 3 kable od konsoli
     
  12. Szymon198511224

    Szymon198511224 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Boleslawiec
  13. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To pewnie masz telewizor crt-kineskopowy( gruby ). Nie polepszysz już obrazu bo telewizor jest słaby.
     
  14. Patrykosek2

    Patrykosek2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha. Dzięki za szybką odpowiedz
    Można zamknac
     
  15. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    pewnie ze bedzie dzialac, a jaka jakość cudowna bedzie "P (lepsza niz componentem)
     
Wczytywanie...

Poleć forum